Romeo Komić

Bas, vokal

Romeo

Rođen 1977. u Splitu, već kao desetogodišnjak započinje svoj glazbeni put pohađajući satove gitare kod prof. Maria Peručića u glazbenoj školi Josip Hatze. Svoje umjeće želio je što prije podijeliti s javnošću i 1991.profesionalno se angažira u grupi PALMA koju je ondašnji bubnjar 2001. preimenovao u PINK PANTHER band.
Nakon što su se tijekom godina mijenjali pojedini članovi banda, 2016. okuplja mlade glazbenike nove generacije koji su dodatno obogatili prepoznatljivu energiju i zvuk PINK PANTHER banda.
Više od 25 godina profesionalnog rada i preko 5000 gaža i nastupa u različitim prigodama ne bi bilo moguće bez vječne inspiracije najdražih uzora - Depp Purple, AC/DC ,Bijelo dugme.

Sara Barbarić

Vokal

Rođena 1995. u Splitu, svojim nastupom 2010. u TV showu Hrvatska traži zvijezdu oduševila je žiri i publiku koja ju je nagradila 4 godine kasnije i odvela u četvrt finale glazbenog natjecanja The Voice.
Uz studij na Kemijsko-tehnološkom fakultetu , povremeno samostalno nastupa na prigodnim svečanostima, a nakon suradnje s bandovima Vox Box i The Mad Catz, 2016. postaje „girl power“ PINK PANTHER banda.

Romeo

Davor Đirlić-Dado

Gitara

Romeo

Rođen 1975. u Splitu, pohađao je osnovnu muzičku školu „Josip Hatze“ i dodatne edukacije klasične gitare.
1994. započinje profesionalnu karijeru i vrlo brzo se profilira u studijskog gitaristu kojeg angažiraju mnogi renomirani glazbenici.
Svirao je i sudjelovao na brojnim festivalima od kojih se izdvaja Splitski festival 1996. s grupom Stijene i 1997. s grupom Pandora te Mostar fest (godina) s grupom Tajna Veza. Nakon višegodišnjeg prijateljstva i povremene profesionalne surađnje, 2016. pridružio se stalnom postavu PINK PANTHER banda.

Mladen Jurišić

Bubnjevi

Rođen 1987. u Travniku (BiH), s profesionalnim nastupima započinje s 14 godina, a njegovu upornost i tehniku
sviranja prepoznali su mnogi bandovi (Ultimatum, The Beat Band, EPP Band) s kojima je nastupao na različitim
festivalima i prigodnim proslavama. Svirajući s bandovima stekao je i iskustvo studijskog rada na abumu za izdavačku kuću Croatia Records.
Kontinuirano se educira i prati najnovije trendove, a 2012. uspješno polazi edukaciju kod John Rileya, Kim Planifelda i Trevor Tomkinsa u „East meet West drum campu“.
Tehnike sviranja svojih najvećih uzora Ian Paice i Ipe Ivandić energično pokazuje i u PINK PANTHER bandu kojem se pridružio u ljeto 2016.

Romeo

Nikola Celić

Klavijatura,vokal

 

Rođen 1991. u Šibeniku, odrastao je u obitelji glazbenika i rano se okušao u različitim glazbenim izričajima od zborskog muziciranja, aražmana duhovnih šansona do produkcije elektronske glazbe i multimedije.Na Umjetničkoj akademiji u Splitu, uz kolegije odsjeka Likovne akademije, pohađa i završava dva semsetra klavira na Glazbenoj akademiji, pod mentorstvom prof. Mladena Grgića.
Profesionalnu karijeru započinje s rock pop bendom Azil već kao srednjoškolac a tijekom studija surađuje s različitim splitskim bendovima i poznatim estradnim licima ( Igor Cukrov, Ivo Amulić & klapa Rišpet, Josip Vujević Bomba, Giulianom).
Kontinuirano surađuje s klapama Sv. Juraj HRM, Sufit i Cambi a djeluje i sa Marko Pecotić duom, Dino Petrić & bendom, triom Simplicity te s NoA & Funkblastersima. Sredinom 2016. postaje stalni član banda PINK PANTHER - New generation.
Od rocka do jazza, preko funka do gospela, od tradicijske glazbe do elektronskog zvuka – samo dobre vibracije od svestranog umjetnika.